Category
5 min read

Annemarietje Koekkoek

Annemarietje Koekkoek
Written by
Full Name
Published on
22 January 2021

Soms kruisen mensen het levenspad dat je bewandelt en maken een onmisbare indruk zonder dat ze het zelf weten, zo ook Annemarie. Daar waar zij denkt nog ‘iets’ voor mij te moeten doen, heeft zij al heel veel voor mij betekend.


Wat is ons verhaal?


Ons verhaal is kort en zal ook niet lang worden: Annemarie is ziek, heel ziek. Maar als je naar haar kijkt en deze foto’s bewondert, dan zal je dit niet zien. Ze straalt kracht, energie en levenslust uit. Alles wat je nodig hebt voor een lang en gelukkig leven, maar soms is dat niet voor je weggelegd en zul je het met ‘gelukkig zijn’ moeten doen.


Laat haar nou een beetje gelukkig zijn geworden van mij gelukkig maken. Hoe dan? Op het moment dat ik haar haren had afgeschoren, zag ik een prachtig hoofd verschijnen. Een echt model. De sfeer was goed, zo goed zelfs dat we ook nog gelachen hebben. De sfeer was zo ontspannen dat ik haar heb kunnen zeggen dat ze er uit zag als een model. “Dat wil ik wel voor je doen,” was haar antwoord en zo geschiedde! De meest geweldige fotograaf Brendan de Clercq heeft haar gevangen met zijn lens.


Laat ik echt zeker weten dat ze met de mooie foto’s, waarop haar haren nog maar net 2 cm gegroeid zijn na een kale periode, mooier en krachtiger zijn dan op de foto met haar haarwerk. Waarom ik deze foto’s dan plaats? Het zou immers geen goede reclame kunnen zijn, toch?  In mijn beleving is mijn bijdrage in dit proces niet alleen werk, het draait niet om reclame maken. Het gaat om mijn bijdrage in een emotioneel proces.


Omdat ik weet dat andere dames hier kracht uit zullen halen, dat Annemarie door deze foto’s voor mij te maken vele dames laat zien dat onzeker zijn geen optie is. Kaal zijn is de situatie, hoe je hiermee omgaat is een keuze.


En dit is wat ik wil. Ik wil dat Annemarie, door te zijn wie ze is, ook als ze er niet meer is veel dames gerust kan stellen. Zij is voor mij het bewijs dat thuis (zorg) voor haar goed is. Zij was mijn eerste klant die ik in het ziekenhuis geholpen heb, zij heeft mij laten zien en meer nog laten voelen dat veel dames gebaat zijn bij een persoonlijke ontmoeting met een haarwerker.


Dit is waar thuis voor haar ontstaan is en waar thuis voor haar voor staat!
Dikke kus voor Annemarie! ❤️

Subscribe to newsletter

Subscribe to receive the latest blog posts to your inbox every week.

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Al meer dan 120 vrouwen geholpen met een haarwerk op maat.

4,9/5 sterren gemiddeld

“Vanwege schaamte over mijn haarverlies vond ik het erg spannend om contact op te nemen.  Eenmaal kennis gemaakt te hebben voelde ik me prettig.  Brenda heeft me zeer goed geholpen en heeft me weer een prachtige coupe gegeven (en hierbij ook meer zelfvertrouwen). Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet veel eerder heb gedaan!”

Olivia M.

Position, Company name

“Wat een fijn bedrijf. Ik werd echt super goed geholpen door Petra. Ze is echt heel vriendelijk, kundig en ze luistert echt naar je. Echt super fijn en een prachtig haarstukje!”

Samantha F.

Position, Company name

“Mijn nieuwe haarwerk nu twee weken in bezit. Een totaal ander model dan de voorgaande; stuk langer en in mijn oorspronkelijke haarkleur. Alleen maar mooie reacties gehad en vooral “je ziet er veel jonger uit”. En zeg nu zelf, welke vrouw vindt dit nu niet prettig. Bedankt weer lieve dames!”

Vivian O.

Position, Company name

Boek een gratis kennismaking en wees goed geïnformeerd.

De intake duurt gemiddeld 30 minuten en is geheel vrijblijvend.