Tagline

We hebben begrip voor je situatie en helpen je gericht

Wij willen je helpen. Door het proces voor jou zo fijn mogelijk te maken stellen we je gerust. Dit doen we bij jou thuis (of in het ziekenhuis) met je dierbare mensen om je heen die je kunnen helpen kiezen welk haarwerk het beste bij jou past.

Geen tijdsdruk, geen andere klanten, genoeg tijd voor een bakje koffie en om alle vragen die je hebt goed uit te kunnen leggen, niet in een salon vol met andere mensen waar er geen plek is voor jouw emotie. Even alle rust en tijd voor jezelf, waarin we jou ondersteunen met alle informatie die op je afkomt bij de keuze voor een haarwerk.

Tagline

Wie is Brenda?

Ik ben vanuit mijn persoonlijkheid een pleaser, dit brengt mij in het leven niet altijd iets goeds, maar in dit vak komt het me uitstekend van pas. Het is fijn om een proces als deze voor de klant zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ik voel dat dit een belangrijk onderdeel is van het proces is en dat ik dit met mijn werkwijze aan huis een stuk minder moeilijk maak. Mijn werk is zo dankbaar, dat maakt mijn beroep zo mooi.

Ik pak het graag net wat anders aan. Mijn mening is dan ook dat ik jou in korte tijd zo goed mogelijk wil leren kennen zodat ik samen met jou (en jouw familie) het beste haarwerk kan uitzoeken. En waar kan dit beter dan in jouw eigen vertrouwde omgeving?

Tagline

Wie is Petra?

Ik ben Petra Admiraal, al vanaf 1991 gediplomeerd kapster en tussendoor uitstapje gemaakt naar de zorg. Brenda en ik hebben elkaar op school leren kennen en onze carrière loopt als een rode draad door ons leven heen. Toen Brenda "Thuis voor haar " had opgericht heeft ze mij langzaam in haar project betrokken.

Ik heb gemerkt dat dit beroep van Haarwerker een mooie aanvulling is op wat we al doen en het is prachtig werk om mensen in een niet gevraagde situatie te kunnen ondersteunen

Al meer dan 120 vrouwen geholpen met een haarwerk op maat.

4,9/5 sterren gemiddeld

“Vanwege schaamte over mijn haarverlies vond ik het erg spannend om contact op te nemen.  Eenmaal kennis gemaakt te hebben voelde ik me prettig.  Brenda heeft me zeer goed geholpen en heeft me weer een prachtige coupe gegeven (en hierbij ook meer zelfvertrouwen). Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet veel eerder heb gedaan!”

Olivia M.

Position, Company name

“Wat een fijn bedrijf. Ik werd echt super goed geholpen door Petra. Ze is echt heel vriendelijk, kundig en ze luistert echt naar je. Echt super fijn en een prachtig haarstukje!”

Samantha F.

Position, Company name

“Mijn nieuwe haarwerk nu twee weken in bezit. Een totaal ander model dan de voorgaande; stuk langer en in mijn oorspronkelijke haarkleur. Alleen maar mooie reacties gehad en vooral “je ziet er veel jonger uit”. En zeg nu zelf, welke vrouw vindt dit nu niet prettig. Bedankt weer lieve dames!”

Vivian O.

Position, Company name

Boek een gratis kennismaking en wees goed geïnformeerd.

De intake duurt gemiddeld 30 minuten en is geheel vrijblijvend.