Category
5 min read

Hart, Haar en Helende Momenten

Hart, Haar en Helende Momenten
Written by
Full Name
Published on
22 January 2021

Deze blog is geschreven door Ilse:

"Gisteren was het weer een spannende dag. Mijn hart bonsde in mijn borst toen ik hoorde dat Brenda van het bedrijf ‘Thuis voor haar’ langs zou komen. De naam van haar bedrijf sprak boekdelen - een thuis voor haar, zowel letterlijk als figuurlijk. De dubbele betekenis was zowel slim als ronduit mooi.

Mijn zusje was op mijn verzoek ook aanwezig. Ze heeft zo'n scherp oog voor detail en ik waardeerde haar kritische blik. Ze zou me helpen het perfecte haarwerk te kiezen. Brenda, met haar bruisende energie, kwam binnen met een grote doos gevuld met kleinere dozen. Elke doos verborg een uniek haarwerk. Haar spontaniteit maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde, alsof een oude vriendin op bezoek was.

De voorbereiding begon al een dag eerder toen Brenda me vroeg om foto's van mijn haar te sturen. Ze wilde zich een beeld vormen van mijn vorige kapsels en mijn haarkleur. Terwijl de spanning steeg, wist ik dat het moment daar was om mijn mutsje af te doen. Onder dat mutsje verborg ik de pijnlijke waarheid die mijn zusje nog niet had gezien. De tranen sprongen in mijn ogen toen ik het afzette.

Chemo is een tweesnijdend zwaard. Het vernietigt zowel het slechte als het goede, en het zien van mijn haar was een pijnlijke herinnering aan dat feit. Het passen van de haarwerken was een mengeling van emoties. Sommige voelden vreemd aan, andere voelden juist heel natuurlijk. Brenda's expertise kwam hier echt naar voren; ze kon precies lezen wat ik voelde bij elk haarwerk.

De steun van mijn zusje was hartverwarmend. Haar enthousiasme was van haar gezicht te lezen en het gaf me moed. En tussen alle ernst door was er ook tijd voor een lach, zoals grappen over het eindelijk niet hebben van gespleten punten.

Het beslissingsmoment was intens. Twee haarwerken sprongen eruit. De ene leek precies op mijn eigen haar en de andere gaf me een frisse, jeugdige uitstraling. Brenda's woorden resoneerden diep in mij. Maar het was mijn zusje die de dag echt onvergetelijk maakte door voor te stellen ze beide te nemen. De golf van emoties was overweldigend.

Toen Ronald, mijn partner, thuiskwam, kon ik niet wachten om hem mijn nieuwe look te laten zien. Zijn enthousiasme maakte mijn dag compleet. Dankzij Brenda's deskundigheid en de liefdevolle steun van mijn zusje, kon ik met vertrouwen en trots zeggen: "Als je haar maar goed zit."

(En terwijl ik vooruitkijk, weet ik dat er nog een emotionele stap te wachten staat: het volledig verwijderen van mijn resterende haar. Maar wie weet, misschien met een knipoog en een glimlach?)"

Subscribe to newsletter

Subscribe to receive the latest blog posts to your inbox every week.

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Al meer dan 120 vrouwen geholpen met een haarwerk op maat.

4,9/5 sterren gemiddeld

“Vanwege schaamte over mijn haarverlies vond ik het erg spannend om contact op te nemen.  Eenmaal kennis gemaakt te hebben voelde ik me prettig.  Brenda heeft me zeer goed geholpen en heeft me weer een prachtige coupe gegeven (en hierbij ook meer zelfvertrouwen). Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet veel eerder heb gedaan!”

Olivia M.

Position, Company name

“Wat een fijn bedrijf. Ik werd echt super goed geholpen door Petra. Ze is echt heel vriendelijk, kundig en ze luistert echt naar je. Echt super fijn en een prachtig haarstukje!”

Samantha F.

Position, Company name

“Mijn nieuwe haarwerk nu twee weken in bezit. Een totaal ander model dan de voorgaande; stuk langer en in mijn oorspronkelijke haarkleur. Alleen maar mooie reacties gehad en vooral “je ziet er veel jonger uit”. En zeg nu zelf, welke vrouw vindt dit nu niet prettig. Bedankt weer lieve dames!”

Vivian O.

Position, Company name

Boek een gratis kennismaking en wees goed geïnformeerd.

De intake duurt gemiddeld 30 minuten en is geheel vrijblijvend.