Category
5 min read

Mooi Muiderberg - Thuiskomen in Vertrouwen

Mooi Muiderberg - Thuiskomen in Vertrouwen
Written by
Full Name
Published on
22 January 2021

Het komt altijd weer terug, de toetsing. Spannend. Zouden ze wel snappen waarom ik doe wat ik doe? Zouden ze wel net zo voelen als ik dat dit wat ik doe voor mij en mijn klanten het beste is?

Wat door corona noodzaak was, heeft mijn ogen geopend. Het is zoveel fijner in een vertrouwde omgeving met de mensen van wie je houdt om je heen. Maar helaas ziet de overkoepelende organisatie dat nog niet. Ik moet een pand hebben. "Das Mooi.. ik bedoel... Das echt mooi.. De naam is Mooi…”Mooi Muiderberg” midden in het land.

Nu, na 2 jaar, voelt het gelukkig allemaal anders. Er wordt mij meerdere malen verteld dat ze me hebben “uitgekozen” omdat ik service verleen aan huis, en zo ben ik het ook gaan zien. Als je wilt, kun je langskomen in Mooi Muiderberg, maar vanuit de basis kom ik bij je langs.

Ik wil je graag uitleggen waarom.

Over het algemeen zijn de dames die ik mag helpen niet comfortabel met de situatie. Zij voelen zich op zijn minst ongemakkelijk, maar vaker nog ziek, zwak, vermoeid en enorm onzeker. Hun leven bestaat uit afspraken nahollen, ziekenhuis in en uit, veel bedrust en veel om over na te denken. En dan wordt je kaal. Het neemt je je identiteit af.

Hoe fijn is het dan om het terug te krijgen in een vertrouwde omgeving, met je familie om je heen. Niet in een salon zit met andere mensen, of in een kamer achteraf. Als je klaar bent, ben je klaar, je hoeft niet meer te reizen. En ik, ik zie de klant beter (door de omgeving). Ik kan de klant en situatie beter inschatten en aanvoelen. Ik ben ervan overtuigd dat er een betere keuze wordt gemaakt.

Daarnaast verkoop ik niet wat ik achter op voorraad heb en wat het meeste in de richting komt. Ik vraag vooraf een foto, en met die foto als voorbeeld vul ik mijn voorraad aan met de haarwerken die sprekend lijken op het haar van mijn klant.

Ik lever op maat, en dat doe ik thuis, en daar ben ik zo enorm trots op!!

Wij komen door het hele land, gewoon bij jou thuis, reizen is een onderdeel van mijn werk.

Toch hebben wij een locatie waar je ook welkom bent, een mooie… Bij Mooi Muiderberg. Hier voel je de warmte van een thuis, omringd door de mensen van wie je houdt. Thuiskomen in vertrouwen, daar staan wij voor bij Mooi Muiderberg.

Subscribe to newsletter

Subscribe to receive the latest blog posts to your inbox every week.

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Al meer dan 120 vrouwen geholpen met een haarwerk op maat.

4,9/5 sterren gemiddeld

“Vanwege schaamte over mijn haarverlies vond ik het erg spannend om contact op te nemen.  Eenmaal kennis gemaakt te hebben voelde ik me prettig.  Brenda heeft me zeer goed geholpen en heeft me weer een prachtige coupe gegeven (en hierbij ook meer zelfvertrouwen). Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet veel eerder heb gedaan!”

Olivia M.

Position, Company name

“Wat een fijn bedrijf. Ik werd echt super goed geholpen door Petra. Ze is echt heel vriendelijk, kundig en ze luistert echt naar je. Echt super fijn en een prachtig haarstukje!”

Samantha F.

Position, Company name

“Mijn nieuwe haarwerk nu twee weken in bezit. Een totaal ander model dan de voorgaande; stuk langer en in mijn oorspronkelijke haarkleur. Alleen maar mooie reacties gehad en vooral “je ziet er veel jonger uit”. En zeg nu zelf, welke vrouw vindt dit nu niet prettig. Bedankt weer lieve dames!”

Vivian O.

Position, Company name

Boek een gratis kennismaking en wees goed geïnformeerd.

De intake duurt gemiddeld 30 minuten en is geheel vrijblijvend.