Category
5 min read

Verbonden door Haar en Woorden

Verbonden door Haar en Woorden
Written by
Full Name
Published on
22 January 2021

Schrijven is voor mij altijd een therapeutische activiteit geweest. Wat ik nooit had verwacht, is dat mijn woorden ook anderen zouden helpen om hun onzekerheid en spanning te verminderen, vooral voor vrouwen die zich in een moeilijke positie bevinden. Onlangs kwam ik de blogs van Ilse tegen, die een ander perspectief bieden op hetzelfde onderwerp.

Ilse en ik hebben één ding gemeen: we schrijven beiden om onszelf te uiten. Terwijl zij als therapeute werkt, ben ik een haarwerker. Beide rollen brengen ons in aanraking met hartverscheurende verhalen. Nu heeft het verhaal een persoonlijke wending genomen en gaat het over haar.

Claudia, eigenaresse van de kapsalon in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, was degene die onze paden kruiste. Ze verkoopt zelf geen haarwerken, dus we werken vaak samen. Toen Ilse Claudia bezocht voor enkele mutsjes, was de realiteit dat een haarwerk nodig was onvermijdelijk. Voor haar was kaal zijn geen optie.

Het voelde voorbestemd toen Ilse en ik elkaar ontmoetten, ondanks dat we steden apart woonden. Er was een bepaalde magie in onze eerste ontmoeting, een gevoel van vertrouwdheid. Mijn aanpak als haarwerker is uniek. Ik vraag altijd om foto's voordat ik iemand persoonlijk ontmoet. Dit helpt me een duidelijk beeld te krijgen van wie ik ga helpen en de perfecte haarwerken voor hen te selecteren. Ik probeer hun vertrouwenspersoon te zijn, hen gerust te stellen in hun eigen comfortabele omgeving.

Toen ik Ilse's foto's ontving, zag ik meteen een levendige en speelse persoonlijkheid. Ze heeft een sprankelende energie die onmiskenbaar is. Nu schrijft ze over mij, en het lezen van haar woorden vult me met trots en dankbaarheid. Het bevestigt dat ik op de juiste plek ben in mijn carrière en dat ik dit zal blijven doen zolang ik kan.

Als je benieuwd bent naar Ilse's perspectief en haar blog wilt lezen, klik dan op deze link.

Subscribe to newsletter

Subscribe to receive the latest blog posts to your inbox every week.

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Al meer dan 120 vrouwen geholpen met een haarwerk op maat.

4,9/5 sterren gemiddeld

“Vanwege schaamte over mijn haarverlies vond ik het erg spannend om contact op te nemen.  Eenmaal kennis gemaakt te hebben voelde ik me prettig.  Brenda heeft me zeer goed geholpen en heeft me weer een prachtige coupe gegeven (en hierbij ook meer zelfvertrouwen). Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet veel eerder heb gedaan!”

Olivia M.

Position, Company name

“Wat een fijn bedrijf. Ik werd echt super goed geholpen door Petra. Ze is echt heel vriendelijk, kundig en ze luistert echt naar je. Echt super fijn en een prachtig haarstukje!”

Samantha F.

Position, Company name

“Mijn nieuwe haarwerk nu twee weken in bezit. Een totaal ander model dan de voorgaande; stuk langer en in mijn oorspronkelijke haarkleur. Alleen maar mooie reacties gehad en vooral “je ziet er veel jonger uit”. En zeg nu zelf, welke vrouw vindt dit nu niet prettig. Bedankt weer lieve dames!”

Vivian O.

Position, Company name

Boek een gratis kennismaking en wees goed geïnformeerd.

De intake duurt gemiddeld 30 minuten en is geheel vrijblijvend.